Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik, der kan være med til at forbedre hjemmesiden. Læs mere om cookies på fsb.dk

Beboer-tv

Beboer-tv

Kabel TV, internet og telefoni

I Kantorparken har vi PARKNET som leverandør af kabel-TV, internet og telefoni.

Parknet er iøvrigt en non-profit udbyder, som ejes af alle de beboere over hele byen som er tilsluttet dem. Således er vi også repræsenteret, og vores beboerbestyrelse deltager i deres generalforsamlinger og udøver vores demokratiske ret til forhåbentlig glæde for alle beboere.

 

Det betyder ikke at man absolut og kun skal benytte dét selskab, men det betyder at det er dem vi har valgt skal levere TV, internet og telefoni i de kabler der er ført ind i hvert lejemål.

 

Priserne hos Parknet er så absolut i den billige ende af skalaen af hvad andre tilbyder.

Særligt interessant er det at man helt kan fravælge alt TV, og helt nøjes med at streame sit TV fra nettet.

 

Se Parknets pakker og -priser: klik her.

 

Det står den enkelte beboer helt frit for at vælge andre udbydere af TV, internet og telefoni, men der kan kun være een udbyders signaler i vores kabelnet, så hvis man vil have andre leverandører ind i sit lejemål, må det være andre indgange, fx de gamle kobber telefonkabler der stadig er i lejemålene. Enkelte andre udbydere kører rent luftbårent, fx. Boxer TV på tv-siden, og Oister eller andre tilsvarende telefonselskaber tilbyder trådløse routere til internet. 

 

OBS: De forholdsvis få klager vi har over tv signalet - at det pixelerer, står stille eller forsvinder - er oftest fordi kablet mellem stikken i væggen og til tv'et hjemme i stuerne er af ringe kvalitet.

I denne moderne tidsalder hvor der kan puttes så mange mange signaler ind i et lille kabel, er det yderst vigtigt at det er den rigtige type kabel man benytter rundt i stuerne.

Parknet garanterer kun gode signaler frem til stikket i lejemålet, så ender det med der skal en tekniker ud og fixe et eventuelt problem, får man en regning fra dem, hvis det viser sig at det netop er det sidste private kabel der var for ringe. 

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så ring til Parknet, der har åben i deres kundeservice helt til kl. 21 på hverdage. Se åbningstiderne: klik her.

 

 

De digitale Frekvenser er: 

  • Netværks-ID: 100
  • Søgefrekvens: 450 Mhz eller 450000 Mhz
  • Modulation/QAM: 64
  • Symbolrate: 6875